استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست
همیشه برای سایت های خودم و فایلهایی که دانلود میکردم مشکل فضای هاست را داشتم و اینکه میزان هزینه آنها برای اتصال به دامنه زیاد بود . سرویس هایی که رایگان بودن هم مشکلات لینک مستقیم و اتصال به دامنه را داشتند .
گوگل درایو برای هر جیمیل که شما دارید یک فضای 15 گیگی در نظر گرفته و چه چیزی بهتر از این
سوال این هستش که اگر بتونیم از این فضا در دامنه خودمان استفاده کنیم چقدر خوب میشه . پس آستین ها رو بالا زدم و کمی تحقیق کردم و دیدم چقدر ساده میشه اینکار رو انجام داد . در ادامه به توضیح این کار می پردازم .
در این مقاله به اتصال یک دامنه به گوگل درایو خواهیم پرداخت به صورتی که بتوانیم فایل های خود را در سرور گوگل با آدرس مستقیم ذخیره نماییم .
درمرحله اول ابتدا یک کلید از گوگل گرفته و فایل های به اشتراک گذاری شده در گوگل درایو را به لینک مستقیم تبدیل می نماییم .
برای این کار به این آدرس رفته و مطابق شکل زیر درخواست یک پروژه ایجاد مینماییم .
در مرحله بعد شما بخش جستجو را انتخاب نموده و در آن گوگل درایو را جستجو میکنید و گزینه google drive api را انتخاب مینمایید
در این صفحه شما گزینه enable را انتخاب نموده تا google drive api فعال گردد .
در مرحله بعد شما در منو credentials دکمه ایجاد یا create را انتخاب نموده و متن کلید که برای شما ایجاد شده را کپی مینماییم .
تا اینجای کار ما میتوانیم درخواستهای خود را به فایل های گوگل در صورتی که به اشتراک گذاشته باشیم دهیم .
برای اینکار یک فایل را در گوگل درایو خود به اشتراک میگذاریم .
دکمه کپی لینک را زده و یک لینک به ما میدهد .
هر لینکی که در این قسمت بدست می آید یک کد منحصر به فرد دارد . این کد در عکس زیر مشخص شده است .
حال با استفاده از لینک زیر آدرس مستقیم فایل در گوگل را بدست می اوریم .
https://www.googleapis.com/drive/v3/files/aaa/?alt=media&key=bbb
به جای متن aaa کد منحصر به فردی که در مرحله قبل بدست آوردیم میگذاریم و به جای bbbکلیدی که از گوگل در مرحله نخست بدست آوردیم جایگذاری می نماییم و در نتیجه لینک مستقیم به فایل را بدون آدرس گوگل درایو در اختیار داریم .
نکته مهم : Only files with binary content can be downloaded
شما فقط میتوانید فایل هایی که ماهیت باینری دارند مانند mp4 , zip و غیره را از این طریق دانلود نمایید و به طور مثال اگر یک فایل ورد یا اکسل داشته باشید باید از آن قبل از دانلود خروجی بگیرید .
در مرحله دوم با استفاده از ابزاری که معرفی می نماییم گوگل درایو خود را به دامنه مورد نظر خود متصل نموده و لینک مستقیم را با استفاده از دامنه بدست می آوریم .
وارد لینک زیر میشویم .
در این قسمت دسترسی به گوگل درایو خود را بدهید .
در بخش بعد کد دسترسی را کپی می نماییم .
کد را در بخشی که معرفی نمودیم وارد نمایید
اگر میخواهید کد تولید شده به همه فایلهای شما دسترسی داشته باشد در بخش Drive ID که root نوشته است را دست نزنید اما اگر به یک پوشه خاص میخواهید متصل نمایید کد منحصر به فرد پوشه مورد نظر که در بخش قبل آموزش دادیم را در Drive ID بگذارید .
روی دکمه get code کلیک نمایید تا کد مورد نظر تولید شود .
حال وارد اکانت کلاد فلر خود شوید .
در بخش Workers Routes روی گزینه Manage Workers کلیک نموده و گزینه Create a service را انتخاب نمایید .همانند شکل زیر http handler را انتخاب نموده و گزینه create service را انتخاب نمایید .
در بخش بعد گزینه quick edit را انتخاب نمایید
متن داخل کادر سمت چپ را پاک نموده و کدی که تولید شد را درون آن جایگذاری نمایید و گزینه save and deploy را انتخاب نمایید .
حال اگر همه مراحل را به خوبی طی کرده باشید روی لینک workers.dev که بالای کادر سمت راست وجود دارد کلیک کنید به گوگل درایو خود متصل شده اید .
برای اتصال این آدرس به دامنه خود در منوی workers route در کلادفلر بروید
گزینه add route را انتخاب نموده و سرویسی که کد را به آن دادیم انتخاب مینماییم .
در آدرس route حتما بعد از نوشتن آدرس یک /* بزنید
حال یک آدرس به دامنه متصل نموده ایم . به بخش dns رفته و یک رکورد از نوع a به آی پی
1.2.3.4
اتصال نمایید.
و کار تمام است فایلهای شما در گوگل درایو با آدرس مستقیم دامنه شما قابل نمایش در این پنل با نام کاربری و کلمه عبور در دسترس میباشد . حال میتوانید از این فایل ها استفاده نمایید
متصل نمایید .
در این مرحله آموزش اتصال دامنه به گوگل درایو با قابلیت دانلود لینک مستقیم فایل ها دادیم . شما میتوانید تا 15 گیگ برای هر اکانت گوگل به دامنه خود فایلهایتان را درون سایت خود قرار دهید .